Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 βιβλία Savoir Vivre του Χρήστου Κ. Ζαμπούνη για καλούς τρόπους συμπεριφοράς!

savoir-vivre-fereniki-publications-christos-zampounis-competition-newsfeast


savoir-vivre-fereniki-publications-christos-zampounis-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) από τα 10 (δέκα) βιβλία με τίτλο Savoir Vivre του Χρήστου Κ. Ζαμπούνη, για να γνωρίζεται ποιοι είναι οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Εκδόσεις Φερενίκη
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα και μετά συμπληρώστε το email σας ακριβώς από κάτω.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο των εκδόσεων Φερενίκη και κερδισε 1 (ένα) από τα 10 (δέκα) βιβλία με τίτλο Savoir Vivre του Χρήστου Κ. Ζαμπούνη, για να γνωρίζεται ποιοι είναι οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς! Δείτε την περιγραφή του βιβλίου.

  • Ποια είναι τα ανεπίτρεπτα λάθη στο τραπέζι; Τι κάνουμε εάν ξεχάσουμε το όνομα ενός ανθρώπου που θέλουμε να συστήσουμε; Τι φοράμε, πού και πότε; Ποια είναι η σειρά προβαδίσματος; Πώς πρέπει να φερθούμε σε μια τηλεοπτική εκπομπή; Πού και πότε δίνουμε φιλοδώρημα; Πώς συμπεριφερόμεθα στο χώρο εργασίας; Σ’ αυτά και άλλες τρεις χιλιάδες ερωτήματα, που καλύπτουν όλες τις εκφάνσεις της ζωής, από τη γέννηση έως το τέλος, απαντά το παρόν εγχειρίδιο. Ένας σύγχρονος οδηγός, προσαρμοσμένος στην ελληνική πραγματικότητα, που αποδεικνύει ότι οι καλοί τρόποι δεν είναι ψυχαναγκασμός, αλλά ο ασφαλέστερος τρόπος για να γίνει η ζωή μας καλύτερη.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ακόμη ένας Διαγωνισμός που κληρώνει το αγαπημένο σας Nokia Lumia 800 ! Γίνε εσύ ο επόμενος τυχερός που θα το κερδίσει

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800, το κινητό που έγινε ανάρπαστο, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Έχει γίνει μανία και οι διαγωνισμοί που το κληρώνουν έχουν πυκνώσει, μη χάνεις την ευκαιρία και πάρε μέρος για να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα διθέσιο JEEP της Babydream

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα διθέσιο 12volt JEEP της Zita toys ,σε 2 χρώματα , για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Διοργάνωση διαγωνισμού: Babydream (babydream.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 1 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):