Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 βιβλία Savoir Vivre του Χρήστου Κ. Ζαμπούνη για καλούς τρόπους συμπεριφοράς!

savoir-vivre-fereniki-publications-christos-zampounis-competition-newsfeast


savoir-vivre-fereniki-publications-christos-zampounis-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) από τα 10 (δέκα) βιβλία με τίτλο Savoir Vivre του Χρήστου Κ. Ζαμπούνη, για να γνωρίζεται ποιοι είναι οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Εκδόσεις Φερενίκη
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα και μετά συμπληρώστε το email σας ακριβώς από κάτω.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο των εκδόσεων Φερενίκη και κερδισε 1 (ένα) από τα 10 (δέκα) βιβλία με τίτλο Savoir Vivre του Χρήστου Κ. Ζαμπούνη, για να γνωρίζεται ποιοι είναι οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς! Δείτε την περιγραφή του βιβλίου.

  • Ποια είναι τα ανεπίτρεπτα λάθη στο τραπέζι; Τι κάνουμε εάν ξεχάσουμε το όνομα ενός ανθρώπου που θέλουμε να συστήσουμε; Τι φοράμε, πού και πότε; Ποια είναι η σειρά προβαδίσματος; Πώς πρέπει να φερθούμε σε μια τηλεοπτική εκπομπή; Πού και πότε δίνουμε φιλοδώρημα; Πώς συμπεριφερόμεθα στο χώρο εργασίας; Σ’ αυτά και άλλες τρεις χιλιάδες ερωτήματα, που καλύπτουν όλες τις εκφάνσεις της ζωής, από τη γέννηση έως το τέλος, απαντά το παρόν εγχειρίδιο. Ένας σύγχρονος οδηγός, προσαρμοσμένος στην ελληνική πραγματικότητα, που αποδεικνύει ότι οι καλοί τρόποι δεν είναι ψυχαναγκασμός, αλλά ο ασφαλέστερος τρόπος για να γίνει η ζωή μας καλύτερη.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

embezzled-real-money-priests-greece

Δακρυ της Παναγιας: Το κομποσκοινι-κομπολοι των μοναχων, η ιστορια του, γιατι ονομαστηκε ετσι

Ένα από τα εργόχειρα των αγιορειτών μοναχών είναι το κομποσκοίνι-κομπολόι από το φυτό «δάκρυ της Παναγίας». Το κομποσκοίνι-κομπολόι χρησιμοποιείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και εκείνο που είναι από σκοινί. Στην προσευχή με κομποσκοίνι, που βοηθά πολύ στη συγκέντρωση του νου, ακολουθείται συγκεκριμένη τεχνική μέθοδος.

Αρχαία Ελλάδα: «Η βυθισμένη Ατλαντίδα» της Επιδαύρου [video]

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βουτήξτε στην καθηλωτική «Βυθισμένη Πολιτεία», την «Ατλαντίδα» της Αργολίδας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της αρχαίας Επιδαύρου.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):