Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 t-shirt με στάμπες για περήφανους μπαμπάδες!

dad-t-shirt-mommy-competition-newsfeast


dad-t-shirt-mommy-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) αντρικό t-Shirt με θεματολογία μόνο για μπαμπάδες! Οι τυχεροί που θα κερδίσουν θα είναι 5 (πέντε). Φυσικά, μπορούν να συμμετέχουν και μαμάδες που θα κερδίσουν το t-shirt και θα το κάνουν δώρο!
Διοργάνωση διαγωνισμού: First time mommy
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το αντρικό t-shirt του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο σε αυτή τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Δείτε αναλυτικά τα t-shirt, τις στάμπες και τη σύνθεσή τους (πχ. βαμβάκι) που προσφέρει το first time mommy για τους περήφανους μπαμπάδες σε αυτήν την σελίδα (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ice-cream-maker-unique-shop-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις Παγωτομηχανή χωρητικότητας 1,2 λίτρων και με λειτουργία 40 λεπτών

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) παγωτομηχανή χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με λειτουργία 40 (σαράντα) λεπτών, δοχείο γρήγορης κατάψυξης και διατήρησης του παγωτού. Διοργάνωση διαγωνισμού: Unique shop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):