Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 t-shirt με στάμπες για περήφανους μπαμπάδες!

dad-t-shirt-mommy-competition-newsfeast


dad-t-shirt-mommy-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) αντρικό t-Shirt με θεματολογία μόνο για μπαμπάδες! Οι τυχεροί που θα κερδίσουν θα είναι 5 (πέντε). Φυσικά, μπορούν να συμμετέχουν και μαμάδες που θα κερδίσουν το t-shirt και θα το κάνουν δώρο!
Διοργάνωση διαγωνισμού: First time mommy
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το αντρικό t-shirt του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο σε αυτή τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Δείτε αναλυτικά τα t-shirt, τις στάμπες και τη σύνθεσή τους (πχ. βαμβάκι) που προσφέρει το first time mommy για τους περήφανους μπαμπάδες σε αυτήν την σελίδα (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

htc-desire-z-appgaraz-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone HTC Desire Z με οθόνη 3.7″ και κάμερα 5 MP

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Desire Z με οθόνη 3.7″ S-LCD capacitive touchscreen, επεξεργαστή στα 800MHz και κάμερα 5 MP (megapixels). Διοργάνωση διαγωνισμού: Appgaraz Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Πάρε μέρος τώρα πατώντας […]

jesse-sylvia-october-nine-wsop-betfair-poker

October nine: Οι «πρωταγωνιστές» του πιο σημαντικού αγώνα πόκερ της χρονιάς

Μπορεί τα ονόματα του τελικού τραπεζιού του World Series of Poker να μην είναι, φέτος, τα πιο αναγνωρίσιμα και τα πιο εντυπωσιακά, όμως οι παίκτες φαίνεται να διαθέτουν ισχυρές ικανότητες, γεγονός που δείχνει ότι αναμένεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον final table για τους λάτρεις του πόκερ. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι 3 (τρεις) παίκτες που θα ξεκινήσουν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):