Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

christian-louboutin-heels-competition-newsfeast


christian-louboutin-heels-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι στιλάτες γόβες Christian Louboutin, δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Κέρδισε τις γόβες με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή υποδημάτων.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Melina May
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τις στιλάτες γόβες του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

 

Σημαντική πληροφορία

Κάνοντας αυτό το άρθρο share (κοινοποίηση) διπλασιάζεις τις συμμετοχές σου για τον διαγωνισμό για να κερδίσεις τις γόβες Christian Louboutin που έχει λατρέψει όλο το Hollywood!

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις κάμερες Foscam από το Novatron ΑΕ & Sportit.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 κάμερες ποιότητας HD Foscam, η Foscam C2, η Foscam R2, και η Foscam FI9816P white. Διοργάνωση διαγωνισμού: Novatron ΑΕ (novatron.gr) και Sportit.gr (sportit.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Ρολόι χειρός με χρυσό μεταλλικό πλαίσιο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ρολόι χειρός με λευκό καντράν, χρυσό μεταλλικό πλαίσιο και λουράκι από καουτσούκ σε μαύρο χρώμα με τις κατά μήκος λωρίδες σε χρυσό χρώμα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Myfashionfruit Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το χρυσό ρολόι χειρός με λευκό καντράν από την mff κάντε κοινοποίηση (share) […]

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):