Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

christian-louboutin-heels-competition-newsfeast


christian-louboutin-heels-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι στιλάτες γόβες Christian Louboutin, δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Κέρδισε τις γόβες με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή υποδημάτων.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Melina May
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τις στιλάτες γόβες του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

 

Σημαντική πληροφορία

Κάνοντας αυτό το άρθρο share (κοινοποίηση) διπλασιάζεις τις συμμετοχές σου για τον διαγωνισμό για να κερδίσεις τις γόβες Christian Louboutin που έχει λατρέψει όλο το Hollywood!

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ispt-international-stadiums-poker-tour-wembley-stadium-online

Online θα διεξαχθεί η Day 1 για το International Stadiums Poker Tour (ISPT) στο Wembley Stadium

Το International Stadiums Poker Tour (ISPT) ετοιμάζεται για το πρώτο του event στο Wembley Stadium αυτή την άνοιξη και παρουσίασε μερικές αλλαγές στο πρόγραμμα του. Έτσι, αντί όλο το τουρνουά να διεξαχθεί μέσα στο Wembley Stadium, η Day 1 του πρώτου ISPT event θα διεξαχθεί online μεταξύ 3 Φεβρουαρίου και 19 Μαΐου. Μέχρι 30.000 παίκτες […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια 2ήμερη διαμονή στη Χίο από το Αγρόκτημα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία διανυκτέρευση (σε ένα δίκλινο δωμάτιο) με πρωινό και γεύμα, για 2 άτομα στο ‘Αγρόκτημα’ τον Ιούνιο. BONUS +1 διανυκτέρευση εάν κάνει κοινοποίηση του διαγωνισμού. Διοργάνωση διαγωνισμού: Αγρόκτημα (chiosagroktima.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 09 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):