Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δύο Ποδήλατα Nevis by Biomega αξίας 1400€ της εταιρείας Puma

puma-contest-bike-newsfeast


puma-contest-bike-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό δύο εργονομικά Ποδήλατα ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες για να προσφέρουν απόλυτη άνεση και σωστή στάση του σώματος της εταιρείας Puma, αξίας 1400€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Shape
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 02 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο τα ποδήλατα του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτή την σελίδα.

 

Το ποδήλατο αποτελεί μία εξαιρετική λύση για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να κάψεις λίπος και να αυξήσεις την ενέργειά σου!

Τα υπέροχα 8-τάχυτα ποδήλατα Nevis της PUMA έχουν όχι μόνο φανταστικά χρώματα, αλλά αποτελούν και την ιδανική οικολογική και οικονομική λύση για μετακινήσεις στην πόλη. Ο εργονομικός, μοντέρνος σχεδιασμός τους προσφέρει απόλυτη άνεση και σωστή στάση του σώματος, ώστε να μη σε επιβαρύνει την ώρα της άσκησης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα ποδήλατα αυτά έχουν σχεδιαστεί από την PUMA ειδικά για γυναίκες, συνδυάζοντας εξαιρετικά άνεση και στυλ, καθώς η PUMA αποτελεί την απόλυτη εταιρία αθλητικών που συνδυάζει αθλητισμό με lifestyle.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

super-gold-newsfeast-featured

Κέρδισε δύο ολοκαίνουργια iPhone 4S και πέντε ταξίδια για Θεσσαλονίκη και Μάτι Αττικής για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Διαγωνισμός:  Κέρδισε δύο (2) ολοκαίνουργια iPhone 4S της Apple, πέντε (5) ταξίδια στην Θεσσαλονίκη και πέντε (5) ταξίδια στο Μάτι Αττικής για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):  Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού του χρυσού οδηγού το μόνο που […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Samsung Galaxy A5 από το naxostimes.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το νέο smartphone 4G+, Samsung Galaxy A5 (2016) αξίας 429 ευρώ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Naxos Times (naxostimes.gr) σε συνεργασία με τα καταστήματα “9-5 Λύσεις Τεχνολογίας” και “WIND  Νάξου” Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 14 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):