Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ταξίδι με προορισμό το χιονοδρομικό θέρετρο Μπάνσκο (Bansko)

bansko-ski-resort-hotel-tourism-newsfeast


bansko-ski-resort-hotel-tourism-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα τριήμερο ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στον τουριστικό χειμερινό προορισμό της πόλης του Μπάνσκο (Bansko). Το Μπάνσκο βρίσκεται στο όρος Πίριν της Βουλγαρίας, σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Palmos Travel
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα, γίνεται μέλος σε αυτή τη σελίδα και στείλτε Ονοματεπώνυμο – Διεύθυνση – Σταθερό – Κινητό στην ηλεκτρονική διεύθυνση palmos@palmostravel.gr.

Αναλυτικά το δώρο του διαγωνισμού

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 22 – 25 Μαρτίου και η μεταφορά με τα πούλμαν θα γίνει και από τα παρακάτω σημεία: 20.30 Άλιμος, 21.00 Σύνταγμα, 21.30 Κηφισιά (πλατεία Ελαιών, Super Market Θανόπουλος), 23.30 Λαμία (Nέα Ρούμελη), 01.30 Mikel – Λάρισα, 03.00 Olympous Plaza, 04.30 Θεσσαλονίκη (Τitan).

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή σε 4* (τεσσάρων αστέρων) ξενοδοχείο.
  • Ημιδιατροφή.
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου.
  • Μεταφορά προς/από το σταθμό του τελεφερίκ.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ελεύθερη χρήση των παροχών spa (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, αίθουσα χαλάρωσης, γυμναστήριο) όπου διατίθενται.

Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέον γεύματα και ποτά, εισιτήρια τελεφερίκ/λιφτ,  προαιρετικές εκδρομές, ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη  μασάζ και προγράμματα ομορφιάς.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

naxos-guides-greek-astir-travel-holidays-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα πλήρες 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) πλήρες 3ήμερο ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό! Διοργάνωση διαγωνισμού: Naxos Guide Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν […]

mother-forced-daughter-pose-nude-newsfeast

Μητέρα ανάγκαζε τη 10χρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή για να κερδίσει 20.000 δολάρια

Είναι απίστευτο αλλά πραγματικό γεγονός, ότι μια μητέρα ανάγκαζε τη δεκάχρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή για να απολαμβάνει τη θέα του γυμνού κορμιού της κόρης της ένας άγνωστος άντρας. Η 41άχρονη μητέρα του κοριτσιού, από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και έξι μηνών, ενώ είναι πολύ πιθανό να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):