Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ταξίδι με προορισμό το χιονοδρομικό θέρετρο Μπάνσκο (Bansko)

bansko-ski-resort-hotel-tourism-newsfeast


bansko-ski-resort-hotel-tourism-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα τριήμερο ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στον τουριστικό χειμερινό προορισμό της πόλης του Μπάνσκο (Bansko). Το Μπάνσκο βρίσκεται στο όρος Πίριν της Βουλγαρίας, σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Palmos Travel
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα, γίνεται μέλος σε αυτή τη σελίδα και στείλτε Ονοματεπώνυμο – Διεύθυνση – Σταθερό – Κινητό στην ηλεκτρονική διεύθυνση palmos@palmostravel.gr.

Αναλυτικά το δώρο του διαγωνισμού

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 22 – 25 Μαρτίου και η μεταφορά με τα πούλμαν θα γίνει και από τα παρακάτω σημεία: 20.30 Άλιμος, 21.00 Σύνταγμα, 21.30 Κηφισιά (πλατεία Ελαιών, Super Market Θανόπουλος), 23.30 Λαμία (Nέα Ρούμελη), 01.30 Mikel – Λάρισα, 03.00 Olympous Plaza, 04.30 Θεσσαλονίκη (Τitan).

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή σε 4* (τεσσάρων αστέρων) ξενοδοχείο.
  • Ημιδιατροφή.
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου.
  • Μεταφορά προς/από το σταθμό του τελεφερίκ.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ελεύθερη χρήση των παροχών spa (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, αίθουσα χαλάρωσης, γυμναστήριο) όπου διατίθενται.

Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέον γεύματα και ποτά, εισιτήρια τελεφερίκ/λιφτ,  προαιρετικές εκδρομές, ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη  μασάζ και προγράμματα ομορφιάς.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Fitness tips: gym working out programme and diet

Διατάσεις – Stretching: Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες;

Επί σειρά ετών οι άνθρωποι πίστευαν πως οι διατάσεις είναι κάτι που μόνο οι αθλητές χρειάζεται να κάνουν πριν από τις ασκήσεις ή πριν από τους αγώνες. Όμως οι διατάσεις είναι σημαντικές για όλους, ιδιαίτερα για εκείνους που είναι λιγότερο ή καθόλου σωματικά δραστήριοι. Εξάλλου οι αρθρώσεις γίνονται πιο δύσκαμπτες με την πάροδο του χρόνου.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στο Ξυλόκαστρο από την Χρυσή Ευκαιρία

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος) με 2 πολυτελείς διανυκτερεύσεις με πρωινό, για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Le Convivial Luxury Suites & Spa στο Ξυλόκαστρο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε. (xe.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):