Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα παιδικό καρότσι Subway Ferrari

trolley-subway-ferrari-competition-newsfeast


trolley-subway-ferrari-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) εύχρηστο παιδικό καρότσι Subway Ferrari, για ευχάριστες και ξεκούραστες, καθημερινές βόλτες με τον μικρό σας πρίγκιπα ή τη μικρή σας πριγκίπισσα, αξίας 188,90€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Agora
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το παιδικό καρότσι του διαγωνισμού αρκεί να κάνετε Like σε αυτή τη σελίδα.

trolley-subway-ferrari-competition-newsfeast

Subway Ferrari – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το παιδικό καρότσι Subway Ferrari, είναι κατάλληλο από την γέννηση του μωρού σας, διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη σε πολλές θέσεις και υποπόδιο, πλαίσιο αλουμινίου, αποσπώμενη μπροστινή μπάρα, μεγάλο καλάθι για τα ψώνια, ζώνες ασφαλείας 5 σημείων, ανεξάρτητους τροχούς για μια άνετη εμπειρία οδήγησης και μπροστινούς περιστρεφόμενους τροχούς.

  • Συνδέεται με το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Beone & Base Furia Ferrari. (Δεν περιλαμβάνεται).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα πακέτο Αντηλιακής προστασίας από το PharmaSofia

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πλήρες πακέτο Αντηλιακής προστασίας συνολικής αξίας 110€. Με προϊόντα Korres, Frezyderm, Pharmasept και Solene. Διοργάνωση διαγωνισμού: PharmaSofia (pharmasofia.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Imia: "I regret that downloaded the Greek flag on Imia"

ΙΜΙΑ: «Έχω μετανιώσει που κατέβασα την ελληνική σημαία στα Ίμια»

Ο πρώην δημοσιογράφος της Χουριέτ που μαζί με τους συνεργάτες του κατέβασαν την ελληνική σημαία πριν από 21 χρόνια θεωρείται στη χώρα μας persona non grata – Την ίδια ώρα οι Τούρκοι συνεχίζουν να στήνουν σκηνικά έντασης με «κυνηγητά» σκαφών στην περιοχή.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):