Δείτε το βίντεο που δείχνει γιατί είμαστε όλοι Έλληνες! We are all GREEKS [video]

we-are-all-greeks-now-newsfeast


we-are-all-greeks-now-newsfeast

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ένα από τα στοιχεία που δείχνει τι είναι αυτό που μας κάνει όλους Έλληνες! Είναι αυτό που όλοι βλέπουν σχεδόν καθημερινά αλλά ξεχνάνε σχεδόν καθημερινά! Και όπως είχε γράψει ο Άγγλος ρομαντικός ποιητής Percy Bysshe Shelley στο ποίημα Hellas:

«We are all Greeks. Our laws, our literature, our religion, our arts have their root in Greece.»

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στη Πρέβεζα από το Μαντείο Δωδώνης Ιωαννίνων

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο ‘Αλκυόνη ενοικιαζόμενα διαμερίσματα’ στην πανέμορφη Λυγιά Πρέβεζας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μαντείο Δωδώνης Ιωαννίνων (dmanteio.blogspot.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

titanic-wallace-hartley-orchestra-authentic-violin

Επικυρώνεται η αυθεντικότητα του βιολιού της ορχήστρας του Τιτανικού και θα δημοπρατηθεί με αρχική αξία εξαψήφιου ποσού

Επικυρώνεται η αυθεντικότητα του βιολιού του αρχιμουσικού Γουάλας Χάρτλεϊ (Wallace Hartley) της ορχήστρα του μοιραίου κρουαζιερόπλοιου, ο οποίος ήταν μεταξύ των 1.500 (χιλίων πεντακοσίων) ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους το 1912 όταν βυθίστηκε το βρετανικό υπερωκεάνιο επιβατηγό πλοίο «Τιτανικός» (RMS Titanic ή SS Titanic). Το 2006, ένας ειδικός από τον οίκο δημοπρασιών Henry Aldridge […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):