Δείτε το βίντεο που δείχνει γιατί είμαστε όλοι Έλληνες! We are all GREEKS [video]

we-are-all-greeks-now-newsfeast


we-are-all-greeks-now-newsfeast

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ένα από τα στοιχεία που δείχνει τι είναι αυτό που μας κάνει όλους Έλληνες! Είναι αυτό που όλοι βλέπουν σχεδόν καθημερινά αλλά ξεχνάνε σχεδόν καθημερινά! Και όπως είχε γράψει ο Άγγλος ρομαντικός ποιητής Percy Bysshe Shelley στο ποίημα Hellas:

«We are all Greeks. Our laws, our literature, our religion, our arts have their root in Greece.»

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Contest with gift iPhone 5 and a weekend in Aeton Melathron from enikos

Διαγωνισμός με δώρο iPhone 5 και ένα τριήμερο στο Αετών Μέλαθρον, από το enikos

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, μαζί με πρωινό, στο υπέροχο «Αετών Μέλαθρον», αλλά και ένα smartphone iPhone 5! Διοργάνωση διαγωνισμού:  Enikos (enikos.gr), Aeton Melathron Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 (16:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, στέλνοντας το παρακάτω […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια Ηλεκτροκίνητη Μηχανή Peg Perego Vespa

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια Ηλεκτροκίνητη Μηχανή Peg Perego Vespa 12V αξίας 265 ευρώ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Baby Avenue (baby-avenue.gr) και Peg Perego Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):