Δενδρόσπιτο – Παλάτι αξίας 250.000 € αγόρασε Έλληνας στην Αττική

tree-house-blue-forest-greece-newsfeast


tree-house-blue-forest-greece-newsfeast

Ένα από τα πιο ακριβά δεντρόσπιτα, βρίσκονται στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αττική. Το σπίτι αυτό δεν δίστασε να αγοράσει ένας συμπατριώτης μας καταβάλλοντας το υπέρογκο (για δεντρόσπιτο) ποσό των 250.000€ (ευρώ). Το συγκεκριμένο σπίτι, δεν πρόκειται για καλύβα, αλλά για ένα καθ’όλα μοντέρνο οίκιμα καθώς περιέχει μέχρι και τις τελευταίες high-tech ανέσεις.

Ωστόσο δεν πρόκειται για πρωτοτυπία, καθώς, τα σπίτια αυτά είναι μία νέα μόδα στην παγκόσμια κατασκευαστική, και αποτελούν καταφύγια για να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν οι «ευκατάστατοι» ιδιοκτήτες τους.

Δενδρόσπιτα με όλες τις ανέσεις, εξοπλισμένα παράλληλα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να είναι απόλυτα ασφαλείς, κατασκευάζονται και στη Μεγάλη Βρετανία όπου η τιμή τους μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τα 250.000€ (ευρώ).

Όπως δημοσιεύει και η εφημερίδα Espresso, το πιο ακριβό από αυτά και καλύτερα εξοπλισμένο με συστήματα ασφαλείας βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα, κάτι που παραδέχεται και ο διευθυντής της εταιρείας κατασκευής τους, Simon Payne.

Ο Σάιμον Πέιν (Simon Payne), διευθυντής της εταιρείας Blue Forest, η οποία κατασκευάζει τα πολυτελή σπίτια, έχει βοηθήσει παιδιά και ενήλικες να δημιουργήσουν δενδρόσπιτα όπως τα έχουν ονειρευτεί.

Ένα από τα εντυπωσιακά δενδρόσπιτα που έχε ικατασκευάσει ο Σάιμον Πέιν (Simon Payne), θυμίζει το βασίλειο του Ρομπέν των Δασών και βρίσκεται στο δάσος του Σέργουντ (Sherwood forest), όπως αναφέρετε και στο iefimerida.

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις την έξυπνη Ψηφιακή ενδοεπικοινωνία με κάμερα MBP 35 της Motorola

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία MBP 35 της Motorola με ενισχυμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση και την έξυπνη λειτουργία αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας όπου η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα, εάν δεν υπάρχει ήχος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 (10:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία […]

Όραση: Κίνδυνος για το μωρό από το κάπνισμα της εγκύου

Οι γυναίκες που καπνίζουν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να προκαλούν μόνιμες βλάβες στα μάτια των παιδιών τους, οι οποίες ανοίγουν το δρόμο για την εμφάνιση γλαυκώματος όταν μεγαλώσουν, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):