Επιλογή Μακεδονικής γλώσσας στην επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς αεροδρομίου Μακεδονία!

thessaloniki-airport-tickets-reservations-greek-language-newsfeast-featured


thessaloniki-airport-tickets-reservations-greek-language-newsfeast

Στην επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς αεροδρομίου «Μακεδονία», ανάμεσα στις γλώσσες που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε κράτηση εισιτηρίων βρίσκεται και η μακεδονική! Είναι, τουλάχιστον, επικίνδυνο τη στιγμή που το διεθνώς γνωστό εθνικοχωροταξικό ζήτημα (που δημιουργήθηκε αμέσως μετά τη Συνθήκη του Βερολίνου τον 19ο αιώνα) μας απασχολεί καθημερινά και με τις δηλώσεις από τη μεριά των Σκοπίων να αποσκοπούν στη κατοχύρωσή τους με το όνομα «Μακεδονία», να γίνονται τέτοια λάθη.

Η Ελλάδα πέφτει από μέσα… Εδώ είναι οι προδότες!

Δυστυχώς, τα γεγονότα, καθημερινά, δείχνουν ότι το «τέρας» που πολεμάμε δε βρίσκεται εκεί «έξω» αλλά μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!

src src

Κάντε Like και κοινοποιήστε το για να το μάθουν όλοι οι φίλοι σας!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Είσαι άθεος; Μη μας πρήζεις!

«Πάρτι κρεατοφαγίας της Ένωσης Άθεων Θεσσαλονίκης τη Μεγάλη Παρασκευή», έλεγε το δημοσίευμα. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πέρσι, η Ένωση Άθεων είχε διοργανώσει πάλι μια κρεατοκατάνυξη τη Μεγάλη Εβδομάδα, ένα Φανερό Δείπνο όπως το ονομάζουν.

matt-giannetti-wpt-lucky-hearts-poker-open

Matt Giannetti: Νικητής του WPT Lucky Hearts Poker Open Main Event

O Αμερικανός Matt Giannetti από το Austin του Τέξας (Texas), αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του WPT Lucky Hearts Poker Open Main Event, μετά από 115 (εκατόν δεκαπέντε) παρτίδες που διήρκεσε το τελικό τελικό τραπέζι. Ο 28χρονος Matt Giannetti ξεπέρασε 1 (ένα) field 369 παικτών, αποκομίζοντας $323.804 αλλά και την συμμετοχή αξίας $25,000 στο WPT Championship που […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):