Δείτε το εισόδημα που δηλώνει ο άπορος συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου και αδελφός του πρώην πρωθυπουργού

nick-papandreou-greek-writer-newsfeast


nick-papandreou-greek-writer-newsfeast

Ο γεννηθείς στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου και γιος του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μαργαρίτας Παπανδρέου σύμφωνα με τα στοιχεία της φορολογικής του δήλωσης περνάει δύσκολες ώρες, αν αναλογιστεί κανείς και τα λειτουργικά έξοδα που έχει κανείς όταν μένει σε βίλα στην Εκάλη και κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα Real news και την έρευνα του makelio, το εισόδημα που δηλώνει στην εφορία ο Νίκος Παπανδρέου είναι 33.814.11€ (ευρώ).

  • Δηλωθέν εισόδημα ελευθερίου επαγγέλματος: 29.814.11€ (ευρώ)
  • Εισόδημα λόγω τεκμηρίων: 3.302.48€ (ευρώ)
  • Σύνολο :33.814,11€ (ευρώ)
  • Ποσό επιστροφής: 8.667,29€ (ευρώ)

 

Η σύζυγός του συγγραφέα Αλεξία (υπάλληλος Εθνικής Τραπέζης) έχει εισόδημα 21.711,57€ (ευρώ) και το ποσό επιστροφής είναι 1.164,27€ (ευρώ)

Κάντε Like για να το μάθουν όλοι οι φίλοι σας!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

two-man-boat-stosfiri-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία φουσκωτή βάρκα 2 ατόμων από το Stosfiri-shop.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) φουσκωτή βάρκα 2 (δύο) ατόμων, από το Stosfiri-shop.gr Διοργάνωση διαγωνισμού: Stosfiri Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Stosfiri Shop και κερδισε δωρο 1 (μία) μοναδική φουσκωτή βάρκα 2 (δύο) ατόμων δώρο.   Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

teeth-whitening-dental-esthetics

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την λεύκανση δοντιών

Πρόκειται για αισθητική τεχνική που βελτιώνει το χρώμα των δοντιών, πλησιάζοντας κατά το δυνατόν το φυσικό χρώμα που είχατε στην παιδική σας ηλικία. Σε συνεργασία πάντα με τον οδοντίατρό σας, επιλέγετε την απόχρωση του λευκού που επιθυμείτε και αναλόγως κάνετε το είδος της λεύκανσης που σας ταιριάζει. Για να προχωρήσει κανείς σε λεύκανση, θα πρέπει […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):