Έκθεση στην πόλη της Κατερίνης με 1000 σπάνια αυγά από κάθε μεριά του πλανήτη

katerini-city-exhibition-rare eggs-greece-newsfeast


katerini-city-exhibition-rare eggs-greece-newsfeast

Μια ξεχωριστή συλλογή σπάνιων αυγών, από όλο τον κόσμο, διακοσμημένα με τεχνικές και χρώματα, από φυσικά υλικά, γυαλί, μέταλλο και χώμα, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν όσοι επισκεφτούν την έκθεση που διοργανώνεται στο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως, στην πόλη της Κατερίνης.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν περίπου 1000 (χίλια) αυγά μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012.

Πρόκειται για μία προσωπική συλλογή της Χαρίκλειας Ανδρικά – Καρδάρα, καθηγήτριας Οικονομικών, η οποία και παρουσιάζεται στο κοινό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 (εκατό) χρόνων από την απελευθέρωση της Κατερίνης.

«Πρόκειται για μια συλλογή 35 (τριάντα πέντε) χρόνων από διάφορα μέρη του κόσμου, διαφορετικών εποχών. Είναι αυγά σκαλιστά, ζωγραφισμένα, χειροποίητα», δηλώνει η συλλέκτρια.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Μαρτίου, στις 7:30 (επτά και μισή) το απόγευμα, ενώ την έκθεση που θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 10 Μαΐου διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης, ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του δήμου Κατερίνης και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση Πιερίας.

 

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Δείτε το: Αυτός είναι ο τουρκικός χάρτης που δεσμεύει περιοχές στο Αιγαίο

Ανεβάζει τους τόνους των προκλήσεων η Τουρκία, η οποία αμφισβητεί εκ νέου στην πράξη τη συνθήκη της Λωζάνης, εκδίδοντας διαρκώς ΝΟΤΑΜ που αναφέρονται σε αποστρατικοποίηση ελληνικών νησιών και δεσμεύοντας περιοχές ασκήσεων σε όλο το Αιγαίο.

conquest-greek-police-forces-newsfeast

Κατάληψη αυτή την ώρα στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ από αστυνομικές δυνάμεις

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έκαναν πριν λίγη ώρα κατάληψη στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας) που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 48, Αθήνα. Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα εξυφαίνονται όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):