Αντί για βενζίνη είχε ηρωίνη ένας 51άχρονος Βούλγαρος στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου

heroin-car-tank-police-kastanies-evros-newsfeast


heroin-car-tank-police-kastanies-evros-newsfeast

Μετά τον εντοπισμό 25 (είκοσι πέντε) κιλών ηρωίνης σε ρεζερβουάρ οχήματος, το τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου βρίσκεται σε επιφυλακή. Η ναρκωτική ουσία (ηρωίνη) εντοπίστηκε στο ρεζερβουάρ του οχήματος το οποίο οδηγούσε 51άχρονος Βούλγαρος άντρας, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την Τουρκία και είχε προορισμό την Βουλγαρία.

Οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης συλλέγουν πληροφορίες για το κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από την υπόθεση.

 

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: «Ηράκλειον άμμα» ή κόμπος του Ηρακλή

Στη Βόρεια Ελλάδα η άνοδος του Φιλίππου Β’ το 359 Π.Χ. στον θρόνο, σηματοδότησε µία νέα εποχή στην κοσµηµατοτεχνία. Φυσιοκρατικά και µε ευαισθησία αποδίδονται όλα τα θέματα, όπως το χρυσό στεφάνι µμυρτιάς, ή το διάδημα µε τις βλαστόσπειρες και το ηράκλειον άµµα, θέμα που θα επικρατήσει και στην επόμενη περίοδο, την Ελληνιστική.

Fitness tips: gym working out programme and diet

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 105 8μηνες συνδρομές στα top γυμναστήρια της Αττικής !

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 105 (εκατόν πέντε) 8μηνες συνδρομές στα top γυμναστήρια της Αττικής και ξεκίνα να γυμνάζεσαι για να «φτιάξεις» το σώμα που επιθυμείς και να απογειώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα μέσα από την συχνή άθληση. Διοργάνωση διαγωνισμού: Shape Magazine Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 03 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):