Αντί για βενζίνη είχε ηρωίνη ένας 51άχρονος Βούλγαρος στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου

heroin-car-tank-police-kastanies-evros-newsfeast


heroin-car-tank-police-kastanies-evros-newsfeast

Μετά τον εντοπισμό 25 (είκοσι πέντε) κιλών ηρωίνης σε ρεζερβουάρ οχήματος, το τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου βρίσκεται σε επιφυλακή. Η ναρκωτική ουσία (ηρωίνη) εντοπίστηκε στο ρεζερβουάρ του οχήματος το οποίο οδηγούσε 51άχρονος Βούλγαρος άντρας, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την Τουρκία και είχε προορισμό την Βουλγαρία.

Οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης συλλέγουν πληροφορίες για το κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από την υπόθεση.

 

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

prince-oliver-towel-cosmetics-t-shirt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 πετσέτες, 5 Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 T-shirts από τα Prince Oliver

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) πετσέτες, 5 (πέντε) Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 (έξι) T-shirts (2 σε κάθε μέγεθος), προσφοράς από τα καταστήματα Prince Oliver. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αφήστε το σχόλιό σας, λέγοντας ποιο […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στην Αθήνα από το Dorian Inn Hotel

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Dorian Inn Hotel στην Αθήνα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Dorian Inn Hotel (dorianinnhotel.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (17:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):