Συνελήφθη δάσκαλος χορού στην περιοχή Αρχάγγελος στη Ρόδο για παιδεραστία

child-pederasty-rhodes-archangelos-dance-teacher-newsfeast


child-pederasty-rhodes-archangelos-dance-teacher-newsfeast

Μετά από Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου, τα στοιχεία της ταυτότητας του 59χρονου δάσκαλου χορού, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα σε πνευματικό κέντρο της Ρόδου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικης ημεδαπής και εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις.

Ο 59χρονος δάσκαλος χορού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 στον Αρχάγγελο Ρόδου. Ο δάσκαλος χορού είναι ο Αργυρός Σάββας του Νικολάου και της Τριανταφυλλιάς, που γεννήθηκε την 27 Οκτωβρίου 1953 στον Αρχάγγελο της Ρόδου και κατοικεί στο νησί της Ρόδου.

Κάντε Like για να το μάθουν και οι φίλοι σας!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

minerva-swimsuit-glamour-magazine-swimwear-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 μαγιό για τις καλοκαιρινές αποδράσεις από την Minerva

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) μαγιό για τις καλοκαιρινές αποδράσεις, προσφορά από την εταιρεία Minerva, για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα τις παραλίας επάνω σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Glamour magazine και κερδισε δωρο 5 (πέντε) […]

printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 τυπωμένες κούπες πορσελάνης με φωτογραφία ή το λογότυπο της επιλογής σου

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) τυπωμένες κούπες πορσελάνης με μία φωτογραφία της επιλογής σου ή ακόμη και το λογότυπο της επιχείρησης σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Typografos Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 (14:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο και κάντε Like σε αυτήν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):