Συνελήφθη δάσκαλος χορού στην περιοχή Αρχάγγελος στη Ρόδο για παιδεραστία

child-pederasty-rhodes-archangelos-dance-teacher-newsfeast


child-pederasty-rhodes-archangelos-dance-teacher-newsfeast

Μετά από Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου, τα στοιχεία της ταυτότητας του 59χρονου δάσκαλου χορού, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα σε πνευματικό κέντρο της Ρόδου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικης ημεδαπής και εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις.

Ο 59χρονος δάσκαλος χορού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 στον Αρχάγγελο Ρόδου. Ο δάσκαλος χορού είναι ο Αργυρός Σάββας του Νικολάου και της Τριανταφυλλιάς, που γεννήθηκε την 27 Οκτωβρίου 1953 στον Αρχάγγελο της Ρόδου και κατοικεί στο νησί της Ρόδου.

Κάντε Like για να το μάθουν και οι φίλοι σας!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κέρδισε το smartphone Motorola RAZR με οθόνη 4.3″ Super AMOLED Advanced από Corning Gorilla Glass και σώμα από Kevlar

Διαγωνισμός:  Κέρδισε το νέο smartphone Motorola RAZR™ με Super AMOLED Advanced οθόνη 4.3 ιντσών για εξαιρετικά μοναδικές εικόνες, ενώ η τεχνολογία Corning® Gorilla® Glass προστατεύει την οθόνη από πτώσεις και γρατσουνιές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Sport-fm Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 (11:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος MOTOROLA RAZR – Τεχνικά χαρακτηριστικά Στο MOTOROLA […]

dolce-gabbana-sun-glasses-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από τη νέα συλλογή της Dolce & Gabbana

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι γυαλιά ηλίου από τη νέα συλλογή της εταιρείας Dolce & Gabbana. Συγκεκριμένα το δώρο θα είναι τα γυαλιά ηλίου, μάρκας Dolce & Gabbana 4132. Διοργάνωση διαγωνισμού: Φάσμα οπτικά Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):