Συνελήφθη δάσκαλος χορού στην περιοχή Αρχάγγελος στη Ρόδο για παιδεραστία

child-pederasty-rhodes-archangelos-dance-teacher-newsfeast


child-pederasty-rhodes-archangelos-dance-teacher-newsfeast

Μετά από Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου, τα στοιχεία της ταυτότητας του 59χρονου δάσκαλου χορού, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα σε πνευματικό κέντρο της Ρόδου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικης ημεδαπής και εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις.

Ο 59χρονος δάσκαλος χορού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 στον Αρχάγγελο Ρόδου. Ο δάσκαλος χορού είναι ο Αργυρός Σάββας του Νικολάου και της Τριανταφυλλιάς, που γεννήθηκε την 27 Οκτωβρίου 1953 στον Αρχάγγελο της Ρόδου και κατοικεί στο νησί της Ρόδου.

Κάντε Like για να το μάθουν και οι φίλοι σας!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

funny-athens-demonstrator-newsfeast-featured

Ένα αστείο περιστατικό από τα επεισόδια στη χτεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα που έκανε το γύρο του κόσμου

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι από τα επεισόδια στη χτεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα και δείχνει έναν Έλληνα διαδηλωτή τη στιγμή που πάει να κλωτσήσει ένα καφάσι προς τους αστυνομικούς. Το βίντεο αυτό έκανε το γύρο του κόσμου και θα το παρακολουθήσετε από το απόσπασμα που έδειξε το Βρετανικό κανάλι ITN news. Δείτε το… Διάβασε […]

summer-stampaland-t-shirt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις και υποδεχθείτε το καλοκαίρι με στυλ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Stampaland Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και αφήστε το σχόλιό σας.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Stampaland και κερδισε δωρο 5 (πέντε) μοναδικά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):