Κατάληψη αυτή την ώρα στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ από αστυνομικές δυνάμεις

conquest-greek-police-forces-newsfeast


conquest-greek-police-forces-newsfeast

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έκαναν πριν λίγη ώρα κατάληψη στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας) που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 48, Αθήνα.

Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα εξυφαίνονται όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος του βιοτικού επιπέδου του ένστολου προσωπικού, με τελευταίο χτύπημα το PSI και το αναγκαστικό «κούρεμα» των ομολόγων του δημοσίου που έχει στην κατοχή του το ΤΕΑΠΑΣΑ.

  • Στο σημείο υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 70 (εβδομήντα) συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

src src src

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

deepfale ai photography app

Deepfake: «Γδύνει» γυναίκες κακόβουλος αλγόριθμος Ai

Τουλάχιστον 100.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν πέσει εν αγνοία τους θύματα μιας νέας εφαρμογής τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) που παραποιεί φωτογραφίες τους και τις εμφανίζει γυμνές, διαπίστωσε αμερικανική εταιρεία κυβερνοασφάλειας, προειδοποιώντας ότι η τακτική έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για εκβιασμούς. Η εφαρμογή, διαθέσιμη στην υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων Telegram, είναι ένα ακόμα ανησυχητικό παράδειγμα της τεχνολογίας […]

Δεσμώτες του Φαλήρου: Η μεγαλύτερη νεκρόπολη της αρχαίας Ελλάδας

Πάνω από 1.800 ταφές που έχουν έρθει στο φως έως σήμερα στον αρχαιολογικό χώρο εντός του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μεταξύ Φαλήρου και Καλλιθέας, ο τίτλος «η μεγαλύτερη και πιο σημαντική νεκρόπολη της αρχαίας Ελλάδας» φαντάζει αυτονόητος.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):