Κατάληψη αυτή την ώρα στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ από αστυνομικές δυνάμεις

conquest-greek-police-forces-newsfeast


conquest-greek-police-forces-newsfeast

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έκαναν πριν λίγη ώρα κατάληψη στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας) που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 48, Αθήνα.

Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα εξυφαίνονται όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος του βιοτικού επιπέδου του ένστολου προσωπικού, με τελευταίο χτύπημα το PSI και το αναγκαστικό «κούρεμα» των ομολόγων του δημοσίου που έχει στην κατοχή του το ΤΕΑΠΑΣΑ.

  • Στο σημείο υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 70 (εβδομήντα) συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

src src src

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα δείπνο στον ουρανό από το Down Town Magazine Greece

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα δείπνο στον ουρανό για δύο άτομα από το Dinner in the Sky Greece , ενώ η νυχτερινή Αθήνα «ζωντανεύει», απολαμβάνοντας την Ακρόπολη από όλες τις φωτισμένες πλευρές της! Διοργάνωση διαγωνισμού: Down Town Magazine Greece (followme.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):