Ο Chao Ma κατακτά το China Poker Carnival main event 2012


chao-ma-win-china-poker-carnival-newsfeast

Το μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ στην Κίνα ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου με 414 (τετρακόσιους δεκατέσσερις) παίκτες και ολοκληρώθηκε στις 22, του ίδιου μήνα, με τον Chao Ma να κατακτά την 1η (πρώτη) θέση, αποκομίζοντας το έπαθλο των CNY 300.000 (κινέζικα yuan).

Η νίκη του Chao Ma, στο China Poker Carnival 2012, ήρθε μετά από την τελική μονομαχία heads up με τον Mengmeng Zhang, η οποία ολοκληρώθηκε σε αρκετά μικρό χρόνο.

Η ημέρα ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο από την πρώτη παρτίδα του τελικού τραπεζιού. Ο short stacked Changjiang Xu δήλωσε all in από θέση under the gun κρατώντας 8-7. Ο Xu, ο οποίος είχε μόνο 10 Big Blinds στο stack του, δέχτηκε το call από τον Guangyao Wang, που καθόταν στο button. Ο Xu κατάφερε να δημιουργήσει ζεύγος από 7 όταν βγήκε το flop, αλλά δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει την παρτίδα από τον Wang. Έτσι, αποχώρησε από το τελικό τραπέζι, στην ένατη θέση, με χρηματικό έπαθλο CNY 20.000.

Ο Wei Sun ήταν ο επόμενος παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου, τερματίζοντας στην 8η (όγδοη) θέση και φεύγοντας κατά CNY 25.000 πλουσιότερος.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι ρυθμοί έγιναν λίγο πιο αργοί, με τον  Guangyao Wang να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τελικό τραπέζι. Συμμετείχε σε πολλές παρτίδες και φαινόταν να απολαμβάνει το γεγονός πως είχε γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μέχρι που έχασε όλο το stack του και αποκλείστηκε στην έβδομη θέση.

Η μεγάλη πτώση του Wang ήρθε όταν οι ντάμες του δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το set τριών ρηγάδων που σχημάτισε ο αντίπαλός του, Mengmeng Zhang.

Στο επόμενο blind level, ο Chao Ma πάσχιζε να κρατηθεί στο τελικό τραπέζι, καθώς είχε απομείνει μόνο με 5 Big Blinds. Η τύχη, όμως, ήταν με το μέρος του καθώς σε παρτίδα με τον Hui Men σχημάτισε χρώμα από το flop και κατάφερε να αυξήσει σημαντικά το stack του.

Μετά από αρκετή δράση στο τελικό τραπέζι και πολλούς αποκλεισμούς, το παιχνίδι ήρθε στο heads up, με τον Chao Ma να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Mengmeng Zhang. Όλοι πίστευαν πως θα ήταν ένας μακροσκελής αγώνας καθώς είχε ο καθένας από 40 Big Blinds, o Zhang φαίνεται ότι είχε άλλα σχέδια, καθώς έκανε μεγάλα και δυνατά πονταρίσματα σε κάθε ευκαιρία που έβρισκε. Η στρατηγική του φάνηκε για λίγο ότι λειτουργεί υπέρ του, όμως δεν είχε την ίδια τύχη και στη συνέχεια.

Στην τελευταία παρτίδα, που έκρινε τον νικητή, ο Zhang κρατούσε Q-4 και ο  Chao Ma Α-J. Το board αποκάλυψε J-10-8-A-A και ο Chao Ma στέφθηκε μεγάλος πρωταθλητής του China Poker Carnival 2012.

 Τα αποτελέσματα του τουρνουά:

  1. Chao Ma (νικητής), με κέρδη CNY 300.000 (Chinese yuan)
  2. Mengmeng Zhang (runner-up), με κέρδη CNY 150.000 (Chinese yuan)
  3. Jubin Xu με κέρδη CNY 110.000 (Chinese yuan)
  4. Hui Wen με κέρδη CNY 90.000 (Chinese yuan)
  5. Yicun Zhou με κέρδη CNY 70.000  (Chinese yuan)

Έλα στη Betfair και παίξε Online Πόκερ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αυτός ο 256 ετών άνδρας έσπασε την σιωπή του λίγο πριν πεθάνει… Και αποκάλυψε ένα απίστευτο μυστικό…

Οι άνθρωποι ψάχνουν τρόπους για να παρατείνουν τη διάρκεια της ζωής τους από την αυγή της ύπαρξης και προς τιμή μας έχουμε κάνει πολλή πρόοδο. Στο Μεσαίωνα θα ήσασταν τυχεροί αν ζούσατε μέχρι τα 40, ενώ για πολλούς ανθρώπους σήμερα τα 90 ή ακόμα και τα 100 χρόνια ζωής δεν είναι απαγορευτικά.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):