Οι Αμερικάνοι προτιμούν το Internet από το σεξ τη σοκολάτα και από το μπάνιο!

internet-newsfeast


internet-vs-sex-newsfeast

Ο μέσος Αμερικανός χρήστης του διαδικτύου, σύμφωνα με την έρευνα της Boston Consulting Group, ξοδεύει ετησίως στο διαδίκτυο (internet) περίπου $3.000 (δολάρια). Από αυτά τα $472 (δολάρια) είναι το κόστος συνδρομής για τη χρήση του διαδικτύου μαζί με τα χρήματα τα οποία είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να βελτιώσει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών(πιο γρήγορο internet) και τα υπόλοιπα τα ξοδεύει για την αγορά νέων ηλεκτρονικών συσκευών (smartphones, gadgets, tablets κτλ).

Σύμφωνα με την έρευνα της Boston Consulting Group έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

Η οικονομία των ΗΠΑ στηρίζεται ολοένα και περισσότερο στο ίντερνετ, αλλά τα πρωτεία τα κατέχει η Μεγάλη Βρετανία με το εντυπωσιακό ρεκόρ του 8,3% του ΑΕΠ της να προέρχεται από διαδικτυακές επιχειρήσεις και συναλλαγές. Ακολουθεί η Νότια Κορέα με ποσοστό 7,3% του ΑΕΠ της να προέρχεται από διαδικτυακές επιχειρήσεις και συναλλαγές και τρίτη είναι η Κίνα, με ποσοστό 5,5% του ΑΕΠ της να προέρχεται από διαδικτυακές επιχειρήσεις και συναλλαγές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Boston Consulting Group, εκτιμάτε ότι οι διαδικτυακές επιχειρήσεις θα αναλογούν στο 10% της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας των 20 (είκοσι) πλουσιότερων χωρών του πλανήτη (G20), μέχρι το 2016.

src

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

coffee-frappe

Καφές Φραπέ: Ελληνικός και ωφέλιμος για τον οργανισμό!

Άκρως καλοκαιρινός και δροσιστικός, ο φραπέ, αποτελεί μία από τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες των Ελλήνων και των τουριστών που επισκέπτονται την χώρα μας κάθε καλοκαίρι. Μια τυχαία εφεύρεση ενός Θεσσαλονικιού πριν από περίπου 60 (εξήντα) χρόνια, οδήγησε στην δημιουργία του πιο διάσημου εγχώριου καφέ που φαίνεται μέχρι και σήμερα να κρατάει τα ηνία στις προτιμήσεις των Ελλήνων, με τον καφέ espresso και τον γαλλικό καφέ να ακολουθούν. Πανεύκολη η παρασκευή του, αφού απαιτεί μόνο παγωμένο νερό και στιγμιαίο καφέ και αποτελεί γρήγορη λύση για ένα υπέροχο ρόφημα. Ο φραπέ, πέρα από […]

Μυστικές Υπηρεσίες Ισραήλ: Σε ελληνικό νησί θα προκαλέσουν θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι

Ιδιαίτερα στενή είναι τις τελευταίες ημέρες η συνεργασία ελληνικών και ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών και των αντίστοιχων στρατιωτικών Επιτελείων με το Τελ Αβίβ να παρέχει σημαντικό όγκο πληροφοριών στην ελληνική πλευρά για τις κινήσεις της Αγκυρας και ενδιαφέρουσες αναλύσεις σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):