Κερδίστε ένα ταξίδι στο Βερολίνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* (αστέρων) και αεροπορικά εισιτήρια για 7 (επτά) ημέρες

berlin-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κερδίστε ένα ταξίδι στο Βερολίνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* (αστέρων) και αεροπορικά εισιτήρια για 7 (επτά) ημέρες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: M&P Travel
Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί: Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2012 ( 24:00 )
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση.

Βερολίνο:

Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα της Γερμανίας και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Βερολίνο αποτελεί σημαντικό κόμβο συγκοινωνιών όπως και οικονομικό και πολιτισμικό κέντρο με πολυάριθμα πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, θέατρα, μουσεία και αρχιτεκτονικά μνημεία.

Αξιοθέατα:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα παιδικό κρεβάτι από το “Epipla Salonia”

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα παιδικό κρεβάτι από το “Epipla Salonia”: το “Barbie πριγκίπισσα” για κορίτσι ή το “Spiderman” για αγόρι. Διοργάνωση διαγωνισμού: Mommy And The City και Epipla Salonia Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

playing-cards-free-found-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις χωρίς Κλήρωση μία τράπουλα και με δωρεάν την αποστολή

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό χωρίς κλήρωση 1 (μία) τράπουλα – χαρτοκοπτική με εντελώς δωρεάν την αποστολή. Διοργάνωση διαγωνισμού: Found Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο την τράπουλα του διαγωνισμού εγγραφείτε στο newsletter σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Found και κερδίστε, δώρο, χωρίς κλήρωση 1 (μία) τράπουλα – χαρτοκοπτική εντελώς δωρεάν, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):