Διαγωνισμός για να κερδίσεις την έξυπνη Ψηφιακή ενδοεπικοινωνία με κάμερα MBP 35 της Motorola

motorola-intercom-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία MBP 35 της Motorola με ενισχυμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση και την έξυπνη λειτουργία αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας όπου η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα, εάν δεν υπάρχει ήχος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία MBP 35 της Motorola με ενισχυμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

 

Motorola MBP 35 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η  Motorola MBP 35 διαθέτει κάμερα και έχει εμβέλεια περίπου 150m. Η τεχνολογία της μπαταρίας είναι Nickel Metal Hydride (επαναφορτιζόμενη) με αυτονομία 3,5 ώρες. Η οθόνη είναι έγχρωμη 3,5″ τεχνολογίας TFT-LCD. Στο Motorola MBP 35 υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης έως 4 κάμερες και η δυνατότητα νυχτερινής όρασης μέσω της τεχνολογίας των υπέρυθρων. Η ψηφιακή ενδοεπικοινωνία χρησιμοποιεί συχνότητα στα 2400 MHz με 2 (δύο) κανάλια και έχει δυνατότητα λειτουργίας talk back, Vox και διαθέτει μουσική νανουρίσματος, με 5 διαφορετικούς ήχους. Διαθέτει ακόμη ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου και ειδοποίηση μεταβολής της.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

European-Poker-Tour-Berlin-Newsfeast

Ξεκινάει το τουρνουά European Poker Tour Berlin Season 8 στο Grand Hyatt

To European Poker Tour Berlin, το μεγαλύτερο live poker τουρνουά στη Γερμανία, πρόκειται να πραγματοποιήσει έναρξη στις 15 Απριλίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt και στο Spielbank Berlin. Πάνω από 170 (εκατόν εβδομήντα) παίκτες έχουν ήδη κερδίσει τη συμμετοχή τους μέσα από satellites και οι διοργανωτές αναμένουν ένα ακόμα μεγαλύτερο field παικτών σε σχέση με την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):