Διαγωνισμός για να Κερδίσεις τη ταμπλέτα Motorola Xoom με οθόνη 10,1″ HD widescreen

xoom-motorola-newsfeast


xoom-motorola-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την ταμπλέτα Motorola Xoom με οθόνη 10,1″ HD widescreen με διπύρηνο επεξεργαστή στα 1GB RAM για ταχύτατη λειτουργία σε multitasking καθώς και με Adobe Flash Player για απεριόριστη εμπειρία στο διαδίκτυο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Motorola Hellas
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη ταμπλέτα Motorola Xoom του διαγωνισμού επισκεφτείτε και κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

 Όροι συμμετοχής

Παρουσίαση του Motorola Xoom

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

vichy-liftactive-day-cream-normal-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 6 κρέμες ημέρας της εταιρείας Vichy

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) από τις 6 (έξι) κρέμες ημέρας της εταιρείας Vichy, κατάλληλες για τη δική σου επιδερμίδα! Οι τυχερές θα είναι 6 (έξι). Διοργάνωση διαγωνισμού: Vichy Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε 1 (μία) από τις 6 (έξι) κρέμες […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις διαμονή και ακτοπλοϊκά στη Μύκονο από το Neolaia.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διαμονή και ακτοπλοϊκά για 2 άτομα στη Μύκονο από 27 με 30 Μαΐου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Neolaia (neolaia.gr) και Escape Team Travel (escapeteam.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):