Κέρδισε το φορητό ηχείο Mini Boombox της Logitech με ενσωματωμένο μικρόφωνο εσύ και 14 ακόμα τυχεροί!

Logitech-mini-boombox-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε το φορητό ηχείο με μικρόφωνο Mini Boombox της Logitech που μπορεί να συνδέεται εύκολα (ασύρματα) με το smartphone σας, το tablet σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχετε, η οποία υποστηρίζει Bluetooth®.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Newsbeast, Logitech
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):  Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τo φορητό ηχείο με μικρόφωνο Mini Boombox της Logitech επισκεφτείτε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα.

Logitech-mini-boombox-newsfeast

Mini Boombox – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Έχει δυνατό και καθαρό ήχο, δυναμικό μπάσο, υποστηρίζει Bluetooth και λειτουργεί έως και 10 ώρες συνεχώς ενώ φορτίζει μέσω USB. Έχει πάνελ αφής με οπίσθιο φωτισμό προσφέροντας ευκολία χρήσης, οποιαδήποτε ώρα, νύχτα ή μέρα. To Logitech Mini Boombox διατίθεται σε λευκό και μαύρο.

Logitech-mini-boombox-newsfeast

Logitech-mini-boombox-newsfeast

Logitech-mini-boombox-newsfeast

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

O Βαρουφάκης περιοδεύει στην Ευρώπη με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατίας

  Το ευρωπαϊκό του όραμα ξεδιπλώνει ο πρώην υπουργός οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, εν όψει και της έλευσης των μυστηριωδών «1.101». Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δ. Στράτου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στη Βαρκελώνη, όπου συναντήθηκε με τη δήμαρχο Α. Κολάου. Έβγαλαν μάλιστα και κοινή δήλωση, στην οποία αναφέρουν ότι «μια άλλη Ευρώπη είναι εφικτή […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):