Διαγωνισμός με Δώρο ένα Xbox 360 Wireless Controller της Microsoft

Xbox-360-wireless-controller-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το χειριστήριο Xbox 360 Wireless Controller της Microsoft, το οποίο έχει αυτονομία που αγγίζει τις σαράντα ώρες, ενώ συνοδεύεται από ειδικό κιτ για να το φορτίζεις την ώρα που παίζεις.
Διοργάνωση διαγωνισμού: i-TECH4u
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το χειριστήριο Xbox 360 Wireless Controller της Microsoft κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook και δηλώστε τα στοιχεία σας στο tab του διαγωνισμού ή ακολουθήστε αυτή τη σελίδα στο Twitter και κάντε «tweet» το παρακάτω μήνυμα:

Mission Frappossible: Στείλε με 1 Like 1 κουτί Nescafé Frappé στους Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού! http://owl.li/8NNFp @itech4u #cont2

Εάν πραγματοποιήσετε και τις δύο παραπάνω επιλογές τότε έχετε εξασφαλίσει 2 (δύο) συμμετοχές στο διαγωνισμό.

Όροι συμμετοχής

 

Ο διαγωνισμος χαριζει ενα αυθεντικό χειριστήριο της Microsoft για Xbox 360, με αυτονομία που αγγίζει τις σαράντα ώρες και ειδικό κιτ για να το φορτίζεις την ώρα που παίζεις.

Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα

Συμμετοχη στο διαγωνισμο μεχρι και 24/02/2012 στις 11:59 pm

 

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια Actioncam από το you.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια Rollei Actioncam 300 αξίας 49,90€ ! Διοργάνωση διαγωνισμού: you.gr (you.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 07 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

tom-cruise-famous-hollywood-actor-forbes

Τομ Κρουζ o πιο ακριβοπληρωμένος star του Hollywood με ετήσιο εισόδημα 75 εκατ. δολάρια

To περιοδικό «Forbes» έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους 11 (έντεκα) πιο ακριβοπληρωμένους star του Hollywood και τα ποσά που κέρδισαν για έναν χρόνο, ξεκινώντας από τον Μάιο του 2011. 1ος (πρώτος) στη λίστα φιγουράρει ο Tom Cruise με ετήσιο εισόδημα 75 εκατ. δολάρια. Τον ακολουθεί ο Leonardo Di Caprio με εισόδημα 37 εκατ. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):