Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα πολυμορφικό καρότσι iCandy Peach αξίας 1450 ευρώ

icandy-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πολυμορφικό καρότσι iCandy Peach σε κόκκινο χρώμα στην πλήρη του μορφή, αξίας 1450 ευρώ. Δηλαδή ο τυχερός / τυχερή θα κερδίσει τον σκελετό του καροτσιού, μαζί με δύο θέσεις και δύο πορτ-μπεμπέ για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονό ή ως διπλό καρότσι.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Eimaimama, iCandy Hellas
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να το κερδίσετε αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο λέγοντας τις εντυπώσεις σας για το καρότσι iCandy Peach.

icandy-newsfeast

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 τυπωμένες κούπες πορσελάνης με φωτογραφία ή το λογότυπο της επιλογής σου

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) τυπωμένες κούπες πορσελάνης με μία φωτογραφία της επιλογής σου ή ακόμη και το λογότυπο της επιχείρησης σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Typografos Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 (14:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο και κάντε Like σε αυτήν […]

Αρχαία Ελλάδα: Η προσφορά του Ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα

Μια απ’ τις πιο μεγαλοφυείς πολιτιστικές επινοήσεις του ανθρώπου είναι το Αλφάβητο και η Γραφή. Η συμβολή της είναι τεράστια στην ταχύτερη ροή του πολιτισμού, αλλά και στην καταπληκτική του εξέλιξη, ιδίως κατά τους τελευταίους αιώνες οπότε συμπληρώθηκε η γραφή με την τυπογραφία.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):