Διαγωνισμός για να κερδίσεις δώρο γυαλιά ηλίου Marc by Marc Jacobs

marc-jacobs-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό γυαλιά ηλίου Marc by Marc Jacobs.
Διοργάνωση διαγωνισμού: MelinaMay
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα υπέροχα γυαλιά ηλίου με την υπογραφή του γνωστού σχεδιαστή μόδας Marc Jacobs κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook και συμπληρώστε το e-mail σας.

 

Marc by Marc Jacobs – Περιγραφή γυαλιών ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου Marc by Marc Jacobs του διαγωνισμού, είναι σε οβάλ σχήμα με έντονες γωνίες στην κορυφή, όπου και υπάρχουν στρας στο σκελετό.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Greece heavy Snow newsfeast

Μήδεια: Τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη χιονισμένη Ελλάδα

Στα λευκά έχει ντυθεί κυρίως η Βόρεια και κεντρική Ελλάδα εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας «Μήδειας», η οποία αναμένεται να σαρώσει κι άλλες περιφέρειες της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής δεν εντοπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας. Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επαγρύπνηση εξαιτίας του χιονιά, ενώ μηχανήματα των δήμων σαρώνουν τις περιοχές με πυκνή χιονόπτωση προκειμένου […]

spirituality and prayers

Εκκλησία: Ρωσία – Προφητείες και πνευματικός νόμος [video]

Ο π. Βασίλειος Νοβίκωφ του Ρωσικού Πατριαρχείου μιλάει για τις αμαρτίες των συγχρόνων Ρώσων, όπως εκτρώσεις, μέθη και ναρκωτικά, και λέει ότι οι Κινέζοι θα φτάσουν ως τα Ουράλια όρη ενώ και οι Γιαπωνέζοι θα καταλάβουν το Βλαδιβοστόκ σαν συνέπεια των αμαρτιών και εφαρμογή του πνευματικού νόμου!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):