Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα καρότσι 4 θέσεων!

stroller-newsfeast-featured


stroller-newsfeast-featured

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα καρότσι 4 (τεσσάρων) θέσεων, προσφορά της εταιρείας Foundations. Το καρότσι 4 θέσεων είναι ιδανικό για γονείς με πολλά παιδάκια στην οικογένειά τους.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το καρότσι 4 θέσεων της εταιρείας Foundations, αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο.

Να λάβουν μέρος όσοι πραγματικά το έχουν ανάγκη για να μην το στερήσετε από μια οικογένεια που έχει παιδάκια και το χει ανάγκη! 

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-travel-kris-kris-products-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ταξίδι 2 ατόμων στην Δημητσάνα και 100 προϊόντα Κρις Κρις «Φέτες Ζωής»

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ταξίδι 2 (δύο) ατόμων στην Δημητσάνα και 100 (εκατό) προϊόντα Κρις Κρις «Φέτες Ζωής» Διοργάνωση διαγωνισμού: Κρις Κρις Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι […]

Plato-uprooted-olive-tree-firewood-fireplace

Ξερίζωσαν την ελιά του Πλάτωνα και την έκαναν καυσόξυλα για το τζάκι!

Άφωνος μένει όποιος  πληροφορείται ότι άγνωστοι ξερίζωσαν τα απομεινάρια της ελιάς του Πλάτωνα στην Ιερά οδό, για να τα χρησιμοποιήσουν ως καυσόξυλα!  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ήταν πάνω από 2 (δύο) άτομα, καθώς ο κορμός που ξεριζώθηκε ήταν μεγάλος και πολύ βαρύς. Οι μαρτυρίες σχετικά με το ποιοι κρύβονται από πίσω ποικίλουν. Κάτοικοι της περιοχής […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):