Διαγωνισμός Πάρε μέρος και Κέρδισε ένα ηχείο Angry Birds Red Bird

angry-bird-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ηχείο Angry Birds Red Bird για να ακούς δυνατά μουσική από το iPod,  το iPad, το smartphone, το tablet σου ή όποια άλλη συσκευή έχεις που υποστηρίζει υποδοχή για 3.5mm jack.
Διοργάνωση διαγωνισμού: 123win! Inc.
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα Κέρδισε Ηχείο Angry Birds Red Bird επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το ηχείο Angry Birds Red Bird είναι συμβατό με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που διαθέτουν υποδοχή για 3.5mm jack (π.χ. music player, κινητό, iPodiPad, iPhone, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, κ.α.). Συμπεριλαμβάνεται βάση στήριξης συμβατή με τις περισσότερες συσκευές, αλλά δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ηχείου Angry Birds Red Bird.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κρήτη από το Καλοκαίρι στο Νότο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό εισιτήρια για Κρήτη (ή Πειραιά) για 2 άτομα, με επιστροφή, σε δίκλινη καμπίνα δίνοντας περιθώριο 12 μηνών για να τα χρησιμοποιήσεις ! Διοργάνωση διαγωνισμού: Καλοκαίρι στο Νότο – Summer in Crete (kalokairistonoto.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 (13:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε […]

ktm-duke-690-newsfeast-featured

Κέρδισε ένα KTM 690 DUKE και αξεσουάρ από τη συλλογή PowerWear

Διαγωνισμός:  Κέρδισε ένα KTM 690 DUKE. Διοργάνωση διαγωνισμού: KTM Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό:  Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το KTM 690 DUKE πρέπει να κάνετε Like σε αυτήν την σελίδα στο facebook. Κάνοντας Like θα αποκαλυφθεί η φόρμα συμμετοχής στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):