Διαγωνισμός Πάρε μέρος και Κέρδισε ένα ηχείο Angry Birds Red Bird

angry-bird-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ηχείο Angry Birds Red Bird για να ακούς δυνατά μουσική από το iPod,  το iPad, το smartphone, το tablet σου ή όποια άλλη συσκευή έχεις που υποστηρίζει υποδοχή για 3.5mm jack.
Διοργάνωση διαγωνισμού: 123win! Inc.
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα Κέρδισε Ηχείο Angry Birds Red Bird επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το ηχείο Angry Birds Red Bird είναι συμβατό με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που διαθέτουν υποδοχή για 3.5mm jack (π.χ. music player, κινητό, iPodiPad, iPhone, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, κ.α.). Συμπεριλαμβάνεται βάση στήριξης συμβατή με τις περισσότερες συσκευές, αλλά δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ηχείου Angry Birds Red Bird.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

siemens-scandal-greece-newsefast

Οριστική συμφωνία με την Siemens και το Ελληνικό Δημόσιο δηλώνει ότι η Siemens αποτελεί αξιόπιστη επιχείρηση

Το σκάνδαλο Siemens κλείνει οριστικά, με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο ενέκρινε τον συμβιβασμό μεταξύ της εταιρείας και του Ελληνικού Δημοσίου. Τις επόμενες ημέρες το σχέδιο θα κατατεθεί προς κύρωση στη Βουλή. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, με τη συμφωνία διευθετούνται ζητήματα αστικού και διοικητικού δικαίου και δεν περιλαμβάνονται θέματα ποινικού δικαίου. Με […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σύστημα σιδερώματος από τον Kotsovolos

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα σύστημα σιδερώματος Tefal! Διοργάνωση διαγωνισμού: Kotsovolos (kotsovolos.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):