Διαγωνισμός Πάρε μέρος και Κέρδισε ένα ηχείο Angry Birds Red Bird

angry-bird-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ηχείο Angry Birds Red Bird για να ακούς δυνατά μουσική από το iPod,  το iPad, το smartphone, το tablet σου ή όποια άλλη συσκευή έχεις που υποστηρίζει υποδοχή για 3.5mm jack.
Διοργάνωση διαγωνισμού: 123win! Inc.
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα Κέρδισε Ηχείο Angry Birds Red Bird επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το ηχείο Angry Birds Red Bird είναι συμβατό με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που διαθέτουν υποδοχή για 3.5mm jack (π.χ. music player, κινητό, iPodiPad, iPhone, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, κ.α.). Συμπεριλαμβάνεται βάση στήριξης συμβατή με τις περισσότερες συσκευές, αλλά δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ηχείου Angry Birds Red Bird.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Πως έβλεπαν τη γη το 1492; Αυτή είναι η παλαιότερη υδρόγειος του κόσμου

Είναι γνωστή και ως «Erdapfel», που σημαίνει «γεώμηλο», δηλαδή «πατάτα», και θεωρείται η παλαιότερη υδρόγειος του κόσμου που έχει βρεθεί ποτέ. Η υδρόγειος που χρονολογείται το 1492, δείχνει την Γη από τα χρόνια της Αρχαίας Ελλάδας θεωρείται ότι δημιουργήθηκε από τον Γερμανό, Martin Behaim, ο οποίος ήταν γνωστός γεωγράφος, ναυτικός, έμπορας και φιλόσοφος.

auto car news

Στην Ελλάδα το νέο πολυτελές SUV VW Touareg!

Ξεκίνησε να διατίθεται στη χώρα μας το νέο VW Touareg σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Kosmocar. Το νέο πολυτελές SUV, του οποίου η τιμή θα ξεκινάει από τα 83.000 ευρώ, ενσωματώνει σχεδιαστικά στοιχεία που είδαμε και στο νέο Passat, με έντονες γραμμές που το κάνουν να φαίνεται περισσότερο ογκώδες και φαρδύ. Στο εσωτερικό του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):