Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone Xperia Active της Sony Ericsson

xperia-active-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το Xperia™ active της εταιρείας Sony Ericsson, το ανθεκτικό Android smartphone για μια δυναμική ζωή.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Sony Ericsson Greece
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε το Xperia Active επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα   και κατεβάστε την εφαρμογή Wind Travel από το Android market.

 

Wind Travel – Περιγραφή εφαρμογής

Η εφαρμογή Wind Travel είναι ένας δωρεάν πρακτικός ταξιδιωτικός οδηγός για την Ελλάδα που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Sony Ericsson και το Travelstyle για τον διασκεδαστικό κόσμο των Xperia™ Smartphones!

Xperia™ Active – Τεχνικά χαρακτηριστικά

  •  Λειτουργικό: Android 2.3
  • Κάμερα: 5 megapixel
  • Διαστάσεις: 92.0 × 55.0 × 16.5 mm
  • Εσωτερική μνήμη τηλεφώνου: 1 GB
  • RAM512 MB
  • Υποδοχή κάρτας μνήμης: microSD™ (έως 32 GB)
  • Βάρος: 110.8γρ

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

spirit airlines gate agents fight for carry on bags

Επιβάτες της Spirit Airlines πιάνονται στα χέρια λόγω έξτρα χρέωσης αποσκευών

Το άγριο βίντεο συνέλαβε τρεις επιβάτες να επιτίθενται σε δύο υπαλλήλους της Spirit Airlines (εξαιρετικά χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία) που τους ζήτησαν να βεβαιωθούν ότι οι αποσκευές τους ήταν στο σωστό μέγεθος, πριν την επιβίβασή τους στην πτήση τους από το Ντιτρόιτ προς την Ατλάντα. Main Source: Nypost.com/2021/01/19/spirit-airlines-gate-agents-hurt-in-caught-on-video-attack/ | Permalink: Newsfeast.gr/blog/2021/01/22/spirit-airlines-gate-agents-fight-for-carry-on-bags/   Συνέβη και αυτό: Φοιτήτρια […]

folding-bicycle-ideal-cobi-55-lifo-magazine-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσετε 2 σπαστά ποδήλατα πόλης Folding Ideal CoBi 55 από την LIFO

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) σπαστά ποδήλατα πόλης Folding Ideal CoBi 55 από το περιοδικό Lifo. Διοργάνωση διαγωνισμού: LIFO Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για Bottles my really need http://www.apple-branch.org/easy-money-on-gta-5-online/ coarse product smells pro’s and con’s of working from home and eyes this […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):