Διαγωνισμός για να κερδίσετε ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone


lumia-800-windows-phone-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800, το smartphone που έγινε ανάρπαστο, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Enternity
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 04 Μαρτίου (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800 αφήστε ένα σχόλιο σε αυτή τη σελίδα στο facebook ή επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα και πατήστε το κουμπί συμμετοχής (button) αν έχετε κάνει εγγραφή.

 

Όροι συμμετοχής

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο τα μέλη του enternity και τα μέλη του facebook group μας. Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο enternity και στην εταιρία nokia, καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού. To enternity δε φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια. Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές.

 

Nokia Lumia 800 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

faysbook-kri-kri-greek-yogurt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσουν 5 τυχερές γιαούρτια Κρι Κρι για ένα μήνα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό γιαούρτια για 1 (ένα) μήνα, από την Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος, Κρι Κρι Α.Ε.. Θα κληρωθούν 5 (πέντε) τυχερές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Fay’sbook, Κρι Κρι Α.Ε. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δεν έχει ανακοινωθεί. Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της ιστοσελίδας Fay’sbook και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού.   […]

Αρχαία Ελλάδα: Ο τάφος με το σκελετό του κενταύρου του Βόλου

Το γύρο του κόσμου κάνει ο σκελετός κενταύρου που εκτίθεται σε ειδική προθήκη στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί (Tennessee) των ΗΠΑ, προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις και αντιδράσεις, οι οποίες εκτείνονται από το θαυμασμό έως και την αμφισβήτηση.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):