Διαγωνισμός για να κερδίσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια από Peep toes, γόβες και μποτάκια μέχρι μπαλαρίνες και γαλότσες

shoes-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ότι παπούτσια διαλέξεις. Η επιλογές είναι πολλές, από πλατφόρμες, peep toes, γόβες, μπότες, μποτάκια, μπαλαρίνες μέχρι και γαλότσες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα παπούτσια της επιλογής σας επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα, διαλέξτε το αγαπημένο σας ζευγάρι από όποια κατηγορία θέλετε και πείτε ποιο είναι με σχόλιο σε αυτή τη σελίδα και μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Εθνική Άμυνα: Άσκηση Εθνοφυλάκων στη Θάσο παρουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρακολούθησε άσκηση εξάλειψης αεροπρογεφυρώματος από Διμοιρία Εθνοφυλάκων στη Θάσο.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα Πόρο – Αίγινα από το Bubbleicious Tea Bar

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διήμερη ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα για 2 άτομα στον Πόρο – Αίγινα (25 -26 Ιουνίου) από την εταιρία ‘OPEN SEA’! Διοργάνωση διαγωνισμού: Bubbleicious Tea Bar (bubbleicious.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):