Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G

Moulinex-Masterchef-QA-400G-Newsfeast


Moulinex-Masterchef-QA-400G-Newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G χωρητικότητας 4.000 ml (4 λίτρα), με ισχύ απόδοσης στα 900 watt και 6 (έξι) ταχύτητες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ηλεκτρονική
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 08 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή την σελίδα στο facebook.

Όροι συμμετοχής

 

Moulinex Masterchef QA 400G – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G έχει 6 ταχύτητες, διαθέτει λειτουργία Pulse (διακεκομμένης κίνησης) και ανοξείδωτο μπολ χωρητικότητας 4Lt. Διαθέτει χερούλια και προστατευτικό καπάκι καθώς και εργαλεία ζαχαροπλαστικής, όπως αναδευτήρες για σκληρές και μαλακές ζύμες και αναδευτήρα για μαρέγκα. Παρέχετε πίνακας λειτουργιών ώστε να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο και την κατάλληλη ταχύτητα. Η ισχύς της κουζινομηχανής Moulinex Masterchef QA 400G του διαγωνισμού είναι 900 Watt.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

deepfale ai photography app

Deepfake: «Γδύνει» γυναίκες κακόβουλος αλγόριθμος Ai

Τουλάχιστον 100.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν πέσει εν αγνοία τους θύματα μιας νέας εφαρμογής τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) που παραποιεί φωτογραφίες τους και τις εμφανίζει γυμνές, διαπίστωσε αμερικανική εταιρεία κυβερνοασφάλειας, προειδοποιώντας ότι η τακτική έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για εκβιασμούς. Η εφαρμογή, διαθέσιμη στην υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων Telegram, είναι ένα ακόμα ανησυχητικό παράδειγμα της τεχνολογίας […]

tree-house-blue-forest-greece-newsfeast

Δενδρόσπιτο – Παλάτι αξίας 250.000 € αγόρασε Έλληνας στην Αττική

Ένα από τα πιο ακριβά δεντρόσπιτα, βρίσκονται στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αττική. Το σπίτι αυτό δεν δίστασε να αγοράσει ένας συμπατριώτης μας καταβάλλοντας το υπέρογκο (για δεντρόσπιτο) ποσό των 250.000€ (ευρώ). Το συγκεκριμένο σπίτι, δεν πρόκειται για καλύβα, αλλά για ένα καθ’όλα μοντέρνο οίκιμα καθώς περιέχει μέχρι και τις τελευταίες high-tech ανέσεις. Ωστόσο δεν πρόκειται για πρωτοτυπία, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):