Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G

Moulinex-Masterchef-QA-400G-Newsfeast


Moulinex-Masterchef-QA-400G-Newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G χωρητικότητας 4.000 ml (4 λίτρα), με ισχύ απόδοσης στα 900 watt και 6 (έξι) ταχύτητες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ηλεκτρονική
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 08 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή την σελίδα στο facebook.

Όροι συμμετοχής

 

Moulinex Masterchef QA 400G – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G έχει 6 ταχύτητες, διαθέτει λειτουργία Pulse (διακεκομμένης κίνησης) και ανοξείδωτο μπολ χωρητικότητας 4Lt. Διαθέτει χερούλια και προστατευτικό καπάκι καθώς και εργαλεία ζαχαροπλαστικής, όπως αναδευτήρες για σκληρές και μαλακές ζύμες και αναδευτήρα για μαρέγκα. Παρέχετε πίνακας λειτουργιών ώστε να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο και την κατάλληλη ταχύτητα. Η ισχύς της κουζινομηχανής Moulinex Masterchef QA 400G του διαγωνισμού είναι 900 Watt.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια διήμερη διαμονή στη Νάξο από το Touristorama

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια διήμερη διαμονή (1 διανυκτέρευση) για 2 άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο Naxos Palace με πρωινό και ένα δωρεάν γεύμα στο Banana Restaurant. Διοργάνωση διαγωνισμού: Touristorama (touristorama.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

ntevlet-bahceli-grey-wolves-turkey-greece

Τούρκικη πρόκληση με την επίσκεψη Ντεβλέτ Μπαχτσελί στη Θράκη!

Προκλητική περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πραγματοποιεί από χθες ο αρχηγός του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Πρόκειται για τον πολιτικό βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι, ό,τι πιο σκληρό υπάρχει στις σχέσεις της γείτονος χώρας με την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι η ίδια οργάνωση που είχε σκοτώσει τον ήρωα Τάσο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):