Κέρδισε στο διαγωνισμό ένα ακόμη smartphone Motorola RAZR με Super AMOLED Advanced οθόνη 4.3 ιντσών και τεχνολογία Corning Gorilla Glass

motorola-razr-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ακόμη smartphone Motorola RAZR  με Super AMOLED Advanced οθόνη 4.3 ιντσών για εξαιρετικά μοναδικές εικόνες, και τεχνολογία Corning Gorilla Glass για να προστατεύει την οθόνη σας από πτώσεις και γρατσουνιές.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Digitallife
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 (24:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το Motorola RAZR, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το post, ή το αυτό το post στο Facebook, ή κάτω από αυτό το post στο Google+.

Όροι διαγωνισμού

Motorola RAZR – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Motorola RAZR με οθόνη Super AMOLED Advanced 4.3 ιντσών έχει επεξεργαστή dual-core στα 1.2GHz, κάμερα 8MP με λήψη βίντεο στα 1080p, μνήμη RAM στο 1GB, μνήμη στα 16GB για να αποθηκεύεται ότι θέλετε με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα τύπου microSD, και μπαταρία 1800mAh.

Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Motorola RAZR (εδώ).

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Βουλγαρία: «Να έρθουν τα Σκόπια για να γίνουμε η Β΄ Βουλγαρική Αυτοκρατορία»

Οι Σκοπιανοί να επιτρέψουν στις βουλγαρικές τους ρίζες για να γίνει η Δεύτερη Βουλγαρική Αυτοκρατορία. Την έκκληση αυτή έκανε ο καθηγητής ιστορίας και διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Ιστορίας στη Σόφια, Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ, στην τηλεόραση «Nova tv».

galerie-tsangarakis-watch-gt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ρολόι GT από την Galerie Tsangarakis

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ρολόι GT, σε καλοκαιρινή διάθεση, προσφορά της γκαλερί Τσαγκαράκης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Galerie Tsangarakis Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Galerie Tsangarakis και κερδισε δωρο 1 (ένα) ρολόι GT.   Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):