Διαγωνισμός Πάρε μέρος και Κέρδισε το παιδικό καρότσι Metamorphosis Viceroy ATS

metamorphosis-stroller-newsfeast


metamorphosis-stroller-newsfeast
Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το καρότσι Viceroy ATS με animal print στο σχέδιο του καλύμματος, προσφορά της εταιρείας Metamorphosis για να δώσετε μοντέρνα διάθεση στις βόλτες με το παιδί σας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το καρότσι Viceroy ATS αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο.

Viceroy ATS – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το πλαίσιο του καροτσιού είναι από αλουμίνιο και το καρότσι ζυγίζει 13,6 kg. Το μέγιστο βάρος φορτίου είναι 22,7kg (περίπου ένα παιδί 5 (πέντε) ετών). 

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσετε 2 καφετιέρες για espresso Francis Francis X7.1

Διαγωνισμός:  Κερδίστε, εντελώς δωρεάν στο διαγωνισμό  δύο (2) μηχανές παρασκευής  espresso Francis Francis X7.1 ( Iperespresso – illy) Διοργάνωση διαγωνισμού: Sport-fm Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε μία από τις δύο καφετιέρες που κληρώνονται επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα. Όροι συμμετοχής   Francis Francis X7.1 – […]

katerini-city-exhibition-rare eggs-greece-newsfeast

Έκθεση στην πόλη της Κατερίνης με 1000 σπάνια αυγά από κάθε μεριά του πλανήτη

Μια ξεχωριστή συλλογή σπάνιων αυγών, από όλο τον κόσμο, διακοσμημένα με τεχνικές και χρώματα, από φυσικά υλικά, γυαλί, μέταλλο και χώμα, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν όσοι επισκεφτούν την έκθεση που διοργανώνεται στο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως, στην πόλη της Κατερίνης. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν περίπου 1000 (χίλια) αυγά μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):