Διαγωνισμός Πάρε μέρος και Κέρδισε το παιδικό καρότσι Metamorphosis Viceroy ATS

metamorphosis-stroller-newsfeast


metamorphosis-stroller-newsfeast
Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το καρότσι Viceroy ATS με animal print στο σχέδιο του καλύμματος, προσφορά της εταιρείας Metamorphosis για να δώσετε μοντέρνα διάθεση στις βόλτες με το παιδί σας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το καρότσι Viceroy ATS αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο.

Viceroy ATS – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το πλαίσιο του καροτσιού είναι από αλουμίνιο και το καρότσι ζυγίζει 13,6 kg. Το μέγιστο βάρος φορτίου είναι 22,7kg (περίπου ένα παιδί 5 (πέντε) ετών). 

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Polyaigos-uninhabited-greek-island-monachous-monachous

Πολύαιγος: Το μεγαλύτερο σε έκταση ακατοίκητο νησί του Αιγαίου

Η Πολύαιγος ή Πόληβος είναι ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους. Βρίσκεται 6,2 χιλιόμετρα ανατολικά της Μήλου, 2 χλμ. νοτιοανατολικά της Κιμώλου και 15 χλμ. νοτιοδυτικά από την Σίφνο. Έχει έκταση περίπου 18,146 τ.χλμ. και εμφανίζεται ως ακατοίκητο στην απογραφή του 2001. Να σημειωθεί ότι είναι το μεγαλύτερο σε έκταση ακατοίκητο νησί του Αιγαίου. Παλαιότερα, […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια παλέτα σκιών MAC από την Johanna Vossou

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια παλέτα σκιών MAC της επιλογής σας με 9 αποχρώσεις! Διοργάνωση διαγωνισμού: Johanna Vossou – Professional Make up Artist Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 02 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):