Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα αναδιπλούμενο στερεοφωνικό ηχείο mp3

ipod-dock-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα αναδιπλούμενο στερεοφωνικό ηχείο mp3 κατάλληλο για όλα τα iPhone, για iPod ή οποιοδήποτε άλλο mp3 Player.
Διοργάνωση διαγωνισμού: E-cashback
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το αναδιπλούμενο στερεοφωνικό ηχείο mp3 κατάλληλο για iPhone και iPod επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα smartphone Smart Prime 7 από την Vodafone

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα 4G Smartphone Vodafone Smart Prime 7. Διοργάνωση διαγωνισμού: Vodafone Greece (vodafone.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 29 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

international-stadiums-poker-tour-wembley

International Stadiums Poker Tour (ISPT): Το πόκερ πάει… γήπεδο!

Το πρώτο τουρνουά που θα συνδυάζει live και online poker, το 2013 International Stadiums Poker Tour (ISPT), πρόκειται να λάβει χώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια σε παγκόσμιο επίπεδο, στο στάδιο Wembley της Αγγλίας. Το τουρνουά υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί περίπου σε 1 (ένα) χρόνο από τώρα, με τους διοργανωτές να υπόσχονται ένα γιγαντιαίο prize pool ύψους […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):