Διαγωνισμός πάρε μέρος και κέρδισε ένα iPad, έναν καναπέ, αξεσουάρ μπάνιου και απίθανο ταξίδι για δύο άτομα

enjoy-home-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα (1) ipad της Apple με μνήμη 16GB, έναν (1) καναπέ αξίας € 1500 (ευρώ), αξεσουάρ μπάνιου συνολικής αξίας € 1500 (ευρώ) και μία 3ήμερη διαμονή σε spa για 2 άτομα για να χαλαρώσετε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Enjoyhome
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα υπέροχα δώρα του διαγωνισμού αρκεί να κάνετε like στη σελίδα στο facebook.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αστρικές Πύλες στη Σπηλιά του Δίστομου στη Βοιωτία

Το περιστατικό διαδραματίζεται μέσα στη σπηλιά του Δίστομου στη Βοιωτία, κατά την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, από μια ερευνητική ομάδα Γερμανών, με αρχηγό τον Georg Müller. Ο Georg Müller, κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, συμμετείχε σε ερευνητικές αποστολές που επιχειρούσε ο Γερμανικός στρατός μέσω της «Εταιρείας Θούλη» για την ανακάλυψη της υποχθόνιας ενέργειας Βριλ.

ipad-retina-display-apple-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο iPad με Retina display και τον εξαιρετικό επεξεργαστή A5X

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την καινούργια ταμπλέτα iPad, με Retina display και τον εξαιρετικό επεξεργαστή A5X και γίνε ένας από τους πρώτους που θα έχουν την συσκευή στην Ελλάδα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Digital life Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα iPad της εταιρείας Apple, αφήστε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):