Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα πλήρες βρεφικό δωμάτιο

nursery-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πλήρες βρεφικό δωμάτιο, το οποίο θα είναι ένα δωμάτιο όνειρο για κάθε μωράκι στολισμένο με swarovski. Το πλήρες βρεφικό δωμάτιο αποτελείται από την κούνια με το στρωματάκι, τη ντουλάπα, τη συρταριέρα, την αλλαξιέρα και συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα πλήρες βρεφικό δωμάτιο, προσφορά της baby expert αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο και γράψτε πως ανακοινώσατε την εγκυμοσύνη σας και την αντίδραση του μπαμπά!

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

tree-house-blue-forest-greece-newsfeast

Δενδρόσπιτο – Παλάτι αξίας 250.000 € αγόρασε Έλληνας στην Αττική

Ένα από τα πιο ακριβά δεντρόσπιτα, βρίσκονται στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αττική. Το σπίτι αυτό δεν δίστασε να αγοράσει ένας συμπατριώτης μας καταβάλλοντας το υπέρογκο (για δεντρόσπιτο) ποσό των 250.000€ (ευρώ). Το συγκεκριμένο σπίτι, δεν πρόκειται για καλύβα, αλλά για ένα καθ’όλα μοντέρνο οίκιμα καθώς περιέχει μέχρι και τις τελευταίες high-tech ανέσεις. Ωστόσο δεν πρόκειται για πρωτοτυπία, […]

Κουλούρι Θεσσαλονίκης: Θρεπτικό και υγιεινό σνακ για τη νηστεία και όχι μόνο

To παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης αποτελεί μια υγιεινή επιλογή για το πρωινό γεύμα ή τα ενδιάμεσα σνακ της ημέρας. Οι υδατάνθρακες που περιέχει, παρέχουν ενέργεια στον οργανισμό, αποτρέποντας την εμφάνιση αισθήματος κόπωσης και βοηθώντας μας να παραμένουμε δραστήριοι!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):