Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα πλήρες βρεφικό δωμάτιο

nursery-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πλήρες βρεφικό δωμάτιο, το οποίο θα είναι ένα δωμάτιο όνειρο για κάθε μωράκι στολισμένο με swarovski. Το πλήρες βρεφικό δωμάτιο αποτελείται από την κούνια με το στρωματάκι, τη ντουλάπα, τη συρταριέρα, την αλλαξιέρα και συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα πλήρες βρεφικό δωμάτιο, προσφορά της baby expert αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο και γράψτε πως ανακοινώσατε την εγκυμοσύνη σας και την αντίδραση του μπαμπά!

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

mommy-baby-photography-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις φωτογράφιση με αξεσουάρ και ρούχα των Αngelic Beautique για το αγγελούδι σου

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) φωτογράφιση με αξεσουάρ και ρούχα των Αngelic Beautique,  και Babylyhills, καθώς και αξεσουάρ, ρούχα και ντεκόρ Μarilia By Maria Ghika για το αγγελούδι σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Mommy&Me Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 11 Μαΐου  2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις κάμερες Foscam από το Novatron ΑΕ & Sportit.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 κάμερες ποιότητας HD Foscam, η Foscam C2, η Foscam R2, και η Foscam FI9816P white. Διοργάνωση διαγωνισμού: Novatron ΑΕ (novatron.gr) και Sportit.gr (sportit.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):