Διαγωνισμός για να κερδίσεις ακόμη ένα Διπύρηνο smartphone Samsung Galaxy SII με οθόνη 4.3″ και κάμερα 8 MP


samsung-galaxy-s2-contest-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το smartphone Samsung Galaxy SII με οθόνη 4.3″ Super Amoled Plus capacitive 16 εκατομμυρίων χρωμάτων και κάμερα 8 MP.

Διοργάνωση διαγωνισμού: Cosmote
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Τρίτη 17 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone Samsung Galaxy SII  με Super Amoled οθόνη, κάντε Like σε αυτή την σελίδα και κάντε ή tag (επισήμανση) ή comment (σχόλιο) ή like («μου αρέσει») ή share (κοινοποίηση) αυτό το άρθρο στο facebook.

 

Samsung Galaxy SII – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το smartphone Samsung Galaxy SII έχει μεγάλη οθόνη 4.3″, διπύρηνο επεξεργαστή και πάχος μόλις 8,49mm. Είναι φωτεινό, γρήγορο και με εκπληκτικές δυνατότητες σύνδεσης. Η οθόνη του Samsung Galaxy SII είναι Super AMOLED Plus 4.3″ σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία θέασης, με 80% λιγότερη αντανάκλαση, απολαμβάνετε εικόνα με απόλυτη ευκρίνεια και καθαρότητα ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Με τον διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, την εσωτερική μνήμη 16GB και την ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi και Bluetooth 3.0, έχετε την ταχύτητα, τον χώρο και τις δυνατότητες σύνδεσης που χρειάζεστε.

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

dercos-shampoo-vichy-greece-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο ένα δυναμωτικό σαμπουάν Dercos Energissant της εταιρείας Vichy

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα δυναμωτικό σαμπουάν Dercos Energissant για το τριχωτό, της Dercos technique από την εταιρεία Vichy, για να προσφέρεται αναζωογόνηση και ενδυνάμωση για πιο υγιή μαλλιά. Οι τυχεροί θα είναι 3 (τρεις). Διοργάνωση διαγωνισμού: Vichy Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):