Διαγωνισμός για να κερδίσεις ακόμη ένα Διπύρηνο smartphone Samsung Galaxy SII με οθόνη 4.3″ και κάμερα 8 MP


samsung-galaxy-s2-contest-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το smartphone Samsung Galaxy SII με οθόνη 4.3″ Super Amoled Plus capacitive 16 εκατομμυρίων χρωμάτων και κάμερα 8 MP.

Διοργάνωση διαγωνισμού: Cosmote
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Τρίτη 17 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone Samsung Galaxy SII  με Super Amoled οθόνη, κάντε Like σε αυτή την σελίδα και κάντε ή tag (επισήμανση) ή comment (σχόλιο) ή like («μου αρέσει») ή share (κοινοποίηση) αυτό το άρθρο στο facebook.

 

Samsung Galaxy SII – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το smartphone Samsung Galaxy SII έχει μεγάλη οθόνη 4.3″, διπύρηνο επεξεργαστή και πάχος μόλις 8,49mm. Είναι φωτεινό, γρήγορο και με εκπληκτικές δυνατότητες σύνδεσης. Η οθόνη του Samsung Galaxy SII είναι Super AMOLED Plus 4.3″ σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία θέασης, με 80% λιγότερη αντανάκλαση, απολαμβάνετε εικόνα με απόλυτη ευκρίνεια και καθαρότητα ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Με τον διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, την εσωτερική μνήμη 16GB και την ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi και Bluetooth 3.0, έχετε την ταχύτητα, τον χώρο και τις δυνατότητες σύνδεσης που χρειάζεστε.

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα iPad Pro από το Tech Ticker

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα iPad Pro 9.7″ – 32GB Διοργάνωση διαγωνισμού: Tech Ticker (techticker.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):